PGD Olševek prišel med finaliste

Deset gasilskih domov
 v igri za novo fasado
Avtor: E. N.

V akciji Gasilski domovi, ki traja od prvega aprila, smo izbrali deset finalistov.
LJUBLJANA – Od prvega aprila poteka akcija Gasilski domovi, ki jo organizira podjetje Saint-Gobain gradbeni izdelki, d. o. o., ponudnik fasadnih sistemov Weber, ob medijski  podpori Slovenskih novic. Izbrali bomo gasilski dom, ki bo dobil novo fasado.

Finalisti so …

Med uradno registriranimi gasilskimi društvi, ki so se med 1. in 22. aprilom prijavila na akcijo s prijavnicami (te so bile objavljene v tiskani izdaji Slovenskih novic in na spletni strani www.slovenskenovice.si/gasilci), je strokovna komisija, v kateri so bili predstavniki Webra, Slovenskih novic in Gasilske zveze Slovenije, v sredo, 25. aprila, izbrala deset gasilskih domov, ki so po njihovem mnenju najbolj potrebni nove fasade.

Komisija, v kateri so bili Andrej Robič, Matija Proj, Rok Cerar, Bojan Budja in Suzana Veber, je med 41 prijavami gasilskih domov izbrala 10 gasilskih društev, ki so ustrezala pogojem in razpisanim pravilom igre. To so: PGD Mali Log, PGD Šentjošt, PGD Biš, PGD Ljubečna, PGD Pristava pri Mestinju, PGD Olševek, PGD Hrvatini, Gasilsko društvo Prečna, PGD Vinica in PGD Negova.

Nagrade tudi za glasovalce

Vseh deset bo do sredine maja predstavljenih v Slovenskih novicah in na spletni strani www.slovenskenovice.si/gasilci, med njimi pa boste bralke in bralci od 16. do 31. maja izbirali tisto, ki po vašem mnenju najbolj zasluži obnovo fasade na gasilskem domu – dom z največ glasovi bo zmagovalec. Tudi glasovati se bo izplačalo, kajti petnajst izžrebanih glasovalcev bo prejelo nagradni bon v vrednosti 40 evrov.

Vir: http://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/deset-gasilskih-domov-v-igri-za-novo-fasado

Že sedaj celotno društvo PGD Olševek naproša Vas, da nam priskrbite svoj glas :).


6 odzivov na “PGD Olševek prišel med finaliste

  1. Pingback: PGD Olševek se predstavi | PGD Olševek

  2. Pingback: Glasujte za nas! | PGD Olševek

  3. Pingback: Vas Olševek » Objava » Naši gasilci potrebujejo vaš glas!