Naši pionirčki v Marindolu

gz-kokra.si: Na gasilski tabor smo odpeljali 37 otrok in tudi vse zadovoljne in z veliko novih vtisov pripeljali nazaj v gasilska društva. Na taboru nam je vreme dobro služilo, zato smo pripravili veliko iger zunaj taborniškega doma, to pa je prineslo veliko razigranosti. V soboto smo pripravili gasilske igre in spust z žičnico. Mislim, da ni bilo otroka, ki se ni peljal z žičnico. Seveda pa je bila pika na i popoldanska nogometna tekma med ekipama mentorjev in otrok. Seveda so otroci premagali mentorje. Med tekmo je bilo veliko smeha in trošenja otroške energije. Vendar vsa energija še ni bila potrošena, otroci zvečer kar niso mogli iti v postelje. Večerjo smo si pripavili ob ognju, kjer smo pekli hrenovke.

Sproščena je bila tudi nedelja. Po obvezni jutranji telovadbi je sledilo pospravljanje sob. Nato se nam je pridružil tudi predsednik Gasilske zveze Kokra, ki je vsem otrokom na taboru podelil diplome, prav tako je vsak prejel tudi sladko presenečenje (čokolado).
Po kosilu pa odhod proti Črnomlju, kjer smo si ogledali gasilsko enoto in se peljali z njihovo novo pridobitvijo – avtolestvijo.
Gasilski tabor je v očeh mentorjev uspel odlično, še bolje pa je uspel v očeh otrok, ki si kmalu zopet želijo iti na tabor. Spoznali so nove prijatelje, nove igre in seveda doživeli nekaj nepozabnih trenutkov v Beli krajini.
Zahvaljujemo se podjetjem: BO MEGA (za izdelane majice), BILBAN Kranj (za tisk diplom), LIDL Slovenija (za čokolade), slaščičarju Janezu za torto in seveda šoferju Tomažu za varno vožnjo. 

Nekaj slikc:


Komentiranje zaprto.